Fotball-EM 2016: Lørdag 18. juni

Tre kamper lørdag 18. juni:

Belgia – Irland (gruppe E). Belgia åpner best med flere gode løp mot Irlands mål. Veldig stor sjanse etter 24 minutter, med avblåst for offside. Det er Belgia som dominerer. Irland klarer ikke å skape så mye. 2. omgang er bare to minutter gammel, da Lukaku setter ballen i mål for Belgia. Dette er Belgias kamp med mye fint spill. Etter 60 minutter header Witsel ballen i mål. Og etter 69 minutter er det nok en nydelig angrep av Belgia og Lukaku scorer sitt andre mål for kvelden. Sluttresultat: Belgia – Irland 3 – 0

Island – Ungarn (gruppe F). En liten målsjanse til Island etter 9 minutter. Ungarn er noe svak i forsvarspillet sitt. Synes det er Island som har de beste sjansene. Er litt tumulter inne i ungarns 16 meter etter islandsk corner i det 38. spilleminutt. Det resulterer i straffespark for Island som Sigurðsson setter sikkert i mål. Det er Ungarn som har ballen mest i kampen, men Island som har det beste spillet og de største sjansene. Ungarn presser mer mot slutten av 2. omgang. Etter 87 minutter blir det mål til Ungarn, scort av islenderen Sævarsson. Frispark til Island i siste overtidsminutt som går rett på utsiden av Ungarns mål. Sluttresultat: Island – Ungarn 1 – 1

Portugal – Østerrike (gruppe F). Kjempe sjanse til Østerrike etter 3 minutter. Et par greie sjanser til Portugal etter 11 minutter. Portugal skyter rett i stoplen i en cornersituasjon etter 38 minutter. Portugal har det beste spillet. Portugal får straffe etter 77 minutter. Ronaldo tar straffe og skyter ballen rett i stolpen. Ballen går i mål for Portugal etter 84 minutter, men er avblåst for offside. Sluttresultat: Portugal – Østerrike 0 – 0