TV 2 og RiksTV med ny avtale om sport og TV 2 Sumo

RiksTV er blitt enige med TV 2 om en ny avtale som inkluderer hele TV 2s underholdningsunivers, inkludert de nye sportskanalene og strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Dette betyr at alle RiksTV-kunder med RiksPakken vil få tilgang til de nye kanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 allerede fra tirsdag 18. september. Disse kanalene vil høsten 2018 blant annet sende utvalgte kamper fra Premier League, Champions League, Europa League og Nations League.

I tillegg har RiksTV og TV 2 blitt enige om et tett samarbeid om distribusjon av strømmetjenesten TV 2 Sumo til RiksTVs kunder. Dette betyr at alle RiksTV-kunder kan kjøpe tilgang til TV 2 Sumo gjennom RiksTV, og at innholdet fra TV 2 Sumo på sikt kan sees gjennom alle RiksTVs dekodere og apper for mobil, nettbrett og Apple-TV.

– Vi har lenge ønsket oss et enda tettere samarbeid rundt sport, film og serier med TV 2, og vi er veldig glade for at vi nå endelig kan si at absolutt alt innholdet fra TV 2 er tilgjengelig gjennom RiksTV. Vi gleder oss til å fortelle våre RiksPakken-kunder at de kan benke seg for å se tidenes første Champions League-kamp på TV 2 Sport 1 tirsdag om under en uke, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

TV 2 Sumo-samarbeidet trenger litt tid til utvikling før kundene kan se effekten av dette.

– Vi har en rekke spennende planer for dette samarbeidet, og vi vil lansere nyheter etterhvert som vi er klare. Vi trenger i alle fall noen måneder til å få teknikken på plass før vi kan invitere kundene inn til TV 2 Sumo på våre flater, sier Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Avtalen mellom TV 2 og RiksTV setter en ny standard for samarbeid mellom distributører og kanalenes strømmetjenester.

– Dette er en grensesprengende avtale, som først og fremst handler om å videreutvikle og tilpasse vårt samarbeid til en ny og moderne mediehverdag. Godt samarbeid om norsk og nordisk innhold er viktig for å møte konkurransen vi har fra internasjonale strømmetjenester, sier Rune Åsprang, direktør for produkt- og tjenesteutvikling hos RiksTV.

Kilde: Pressemelding

Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, er svært fornøyd med den nye avtalen med TV 2.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.