TIX vant MGP 2021

Etter flere uker med delfinaler i Melodi Grand Prix, gikk finalen av stabelen lørdag 20. februar. Og det var vel egentlig en ganske god samling MGP finalister. Et høyere gjennomsnitt en det kanskje ofte er.

Etter at alle hadde sunget sangene sine, var det tid for den første avstemning. Da skulle 12 bli til fire; Keiino, Blåsemafian, Tix og Jorn. Deretter var det direkte til ny avstemming og er var det Keiino og Tix som gikk videre til gullfinalen og fikk muligheten til å synge sangene sine på nytt.

Det var TIX – Andreas Haukeland – med Fallen Angel som var overlegent og vel fortjent. Han takket med disse ordene:

Jeg har veldig lenge følt meg som den stygge andungen. Både i musikkbransjen og i oppveksten. Det viser seg at en dag blir andungen en svane.

MGP 2021 - TIX
TIX vant overlegent over Keiino.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.