Julekonsert med Kurt Nilsen

Det var en gang for mange år siden at vi (min kone og meg) kjøpte billetter til en julekonsert med Kurt Nilsen. Vi snakker 2020. Og som de fleste husker dukket den den gang opp en pandemi som gjorde en stopper for det meste. Inkludert julekonserter. 2021 kom og gikk. 2022 så ut til å bli et bra år, men da fikk Kurt Nilsen selv korona og konserten ble igjen utsatt.

Alle gode ting er fire og torsdag 21. desember 2023 var det endelig tid for tidenes (nest) siste julekonsert med Kurt Nilsen. Oslo Spektrum var helt full og mange var nok veldig forventningsfulle. Jeg tror de fleste fikk innfridd det de hadde håpet på. For dette var en fantastisk flott konsert.

Det var en god blanding av klassiske amerikanske julesanger og gode norske travere. Stjernsludd, Når himmelen faller ned og Himmel på jord er alle nydelige sanger. Det var flere ganger i løpet av den nesten 1t 45min lange konserten av man ble litt smårørt.

Kurt Nilsen hadde også med seg et par gjesteartister: Alexandra Rotan og Hellbillies.

Litt artig at Kurt Nilsen tullet litt rundt det at det hadde tatt så lang tid til å få denne konserten av stabelen.

Jeg må si at dette var en kjempe flott konsert. Den var absolutt verdt å få med seg.

Foto: © 2023 – Frank Eivind Rundholt

Kurt Nilsen - julekonsert 2023

Kurt Nilsen - julekonsert 2023

Kurt Nilsen - julekonsert 2023

Kurt Nilsen - julekonsert 2023

Kurt Nilsen - julekonsert 2023
Sort-hvitt versjon av bildet over.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.