LOST er i gang i USA igjen

Torsdag som var (altså 31. januar) begynte sesong 4 av LOST i USA. Episode tittelen er “The Beginning of the End” noe som indikerer at serien når går mot slutten. Det skal sies at det fremdeles er to sesonger igjen etter denne. LOST er ferdig i 2010 etter totalt 6 sesonger (les mer om dette på TV.com).

Sesong premieren i USA hadde ca. 16 millioner TV seere og vant dermed denne kvelden greit (se tvbythenumbers.com).

Den første episoden hadde som finale episoden forrige sesong, flash forward (i steden for flashbacks). Det blir derfor spennende å se hva som skjer med folka som er på øya når de har blitt reddet.

Jeg ser fram til å se hvordan seriens skaper J.J Abrams vil avslutte LOST og hvordan de forulykkede skal komme seg fra øya. Så langt går det greit med at vi ser dem på øya, at vi har sett hva som skjedde med dem før de satte seg på Oceanic Flight 815 fra Sydney, Australia og det er også greit å se hva som skjer med dem i framtida etter at de har blitt redda. Men jeg er redd for at den store skuffelsen kan komme når det forlater øya. Det kan fort bli et antiklimaks.

Jeg har fulgt LOST siden sesong 1 og synes at den sesongen var helt topp. Sesong 2 var grei, men sesong 3 startet veldig dårlig, noe også J.J Abrams har innrømmet. Men den tok seg godt opp halvveis i sesongen og avsluttet veldig bra. Selv om etterfølgende sesonger aldri blir like bra som den første, kan jeg ikke la være å fortsette og se på LOST. Det blir nærmest et pliktløp herfra og til 2010. Jeg må jo vite hvordan det går til slutt.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.