DVD: Pirates of Silicon Valley

Pirates of Silicon Valley er importert fra USA. Filmen tar for seg hvordan Apple grunnleggeren Steve Jobs og Microsoft grunnleggeren Bill Gates forandret verden sett fra et data- og kommuniaksjonssynspunkt.

Dette er en drama-dokumentar og baserer seg på virkelige hendelser. Vi får se hvordan Jobs og Gates starter mens de går på college, hvordan de skaffer seg penger og hvilke veier de går for å realisere sine drømmer og visjoner. Dette er til tider en svært morsom film og viser hvilke rivaler Jobs og Gates var.

Denne anbefales til alle som liker data og dets historie, noe som denne filmen klarer å vise.

Filmen kan kjøpes fra Amazon.com. Du trenger en regionfri DVD spiller da dette er en sone 1 (NTSC) utgivelse.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.