Se South Park gratis

Sout Park er nå tilgjengelig på nett helt gratis og lovelig. Du kan se alle episodene fra alle de 12 sesongene. Det vil si fra første episode sendt i 1997 til den som blei sendt på amerikansk TV i forrige uke.

For å se South Park kan du gå til http://www.southparkstudios.com/. South Park har lenge vært tilgjennelig som nedlasting via ulovelig torrent, men her har det nå kommet et lovlig sted og se serien på.

Jeg fant denn nyheten på NRKbeta.

Her er et par sitater fra South Park Digital Studios pressemelding:

When asked about the launch of the new site, Stone and Parker said, “We got really sick of having to download our own show illegally all the time so we gave ourselves a legal alternative.”

Anne Garefino, General Manager of South Park Digital Studios, had this to say about the future of southparkstudios.com, “One goal in moving forward is to make every episode of ‘South Park’ available world-wide. Currently, full episodes are not available in the UK, Australia and a few other foreign territories but we’re not far off from making that happen. We have some contractual issues to sift through but we’re getting there.”

One thought on “Se South Park gratis

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: