Sommertid 2008


De siste par ukene har jeg hatt en del treff på bloggen min av folk som har søkt på sommertid. Og det fikk meg til å lure på om vi skulle stille klokka snart. Jeg trodde det ikke var så tidlig som de første treffene jeg fikk.

Men nå er altså helga kommet. Natt til søndag still vi i Norge og hele Europa (med unntak av Island) klokka fram en time fra 02:00 til 03:00 natt til søndag 30. mars. I år varer sommertiden fram til søndag 26. oktober. Så husk å still klokka en time fram før du legger deg natt til søndag.

Det er ikke hele verden som bruker sommertid. På kartet over ha landene som er farget i blått, sommertid. Oransje land har hatt sommertid tidligere, men bruker det ikke lenger. Røde land har aldri hatt sommertid.

For mer info kan du både sjekke den engelske og norske delen av Wikipida, samt timeanddate.com.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: