Det brenner godt i Froland


For tiden brenner det veldig godt i Froland. De regner vel med at rundt 20 000 mål er brent opp. For et par dager siden fikk jeg en melding fra min søster i Risør at ho så røyk og merket røykluft. Det er tross alt en god avstand fra Froland til Risør.

Det er registert røykluft fra Mandal i vest til Telemark i øst. Og politi og brannvesen sier nå at det bare skal meldes om brann hvis man faktik ser flammer. Brannvesenet i Thisted i Danmark rykket også ut på en “brann” i dag tidlig, men det viste seg at det var brannen i Froland de rykket ut på.

Les mer om brannen på:

NRK.no/sorlandet

Agderposten.no

… og om “brannen” i Danmark på Thisted Dagblad.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: