Noen videoer fra The Gathering

Dette er bare en liten avsluttnig på innlegget mitt i påska om The Gathering 2009. Jeg har funnet noen videoer som kan være verdt en liten titt.

NRKbeta var på TG og de har lagd en veldig god reportasje derfra.


NRKbeta på The Gathering 2009 from NRKbeta on Vimeo.

Her er en video fra Spiller.no.

På TG blei også dokumentaren Exil – der virkeligheten ikke teller vist. Den tar for seg det å bli spillavhengig, i dette tilfellet World of Warcraft. Dokumentaren gikk også på NRK1 tirsdag 14. april (du kan se programmet på NRKs nett-tv). Jeg fikk med meg denne dokumentaren og syntes at den var veldg interessant.

Det blei også satt en aldri så liten verdensrekord i Vikingskipet. Svenskene Marcus “Kinc” Hultin og Robert “Crotale” Kihlberg fra selskapet Nordic Hardware innehar nå første plassen på Extreme Preset med 24.555 poeng.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.