En litt lang uke er over

Uka har fremdeles sju dager, men av og til kan den kjennes lenger ut. Denne uka har vært sånn. Årsaken er at det har vært mye jobbing denne uka.

Jeg jobber i barnehage og har i løpet av året filmet og tatt en god del bilder. Dette skal jo redigeres og klargjøres på en presentabel grei måte. Så kveldene har blitt lange med redigering, laging av cover, brenning av DVDer. Men jeg kom i havn til min egen frist og sluttproduktet blei veldig bra, hvis jeg skal si det sjøl.

Så hadde vi foreldrekaffe på avdelingen min en dag, den dagen jeg hadde tidligvakt. Dermed blei det en 10-timers arbeidsdag den dagen. Og uka blei avlsutta med sommerfest på jobben, 80-talls party som var veldig gøy. Og det blei noen seine natterstimer da.

Jeg har ikke fått hvilt ut helt denne uka. Men det har vært en gøy uke til tross for mye å gjøre. Mandagen var jeg på signering av ny a-ha CD som var veldig artig. Oppvasken har hopa seg opp, for den har ikke vært prioritert. Jeg har ikke akkurat så mange glass, tallerkner og bestikk igjen (som er reine i alle fall). Jeg har heller ikke fått blogga så mye som jeg ønsket heller, men det kan jo gjøres senere.

Men, nå har jeg bare fem dager igjen på jobb før jeg går ut i fem ukers sammenhengende sommerferie. Det skal bli deilig.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: