Valg09: Politikerne sier dette om… mine spørsmål

Warning: Undefined variable $time_difference in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/similarity/similarity.php on line 324 Warning: Undefined array key 0 in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/similarity/similarity.php on line 336 Warning: Undefined variable $time_difference in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/similarity/similarity.php on line 324 Warning: Undefined array key 0 in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/similarity/similarity.php on line 336

For et par uker siden sendte jeg en rekke spørsmål (se under) til de ulike politiske partiene. Noen svarte ganske raskt, men andre brukte litt lenger tid, noe som er helt greit egentlig. Vil jo tro de har en del å gjøre nå som det er valgkamp. Jeg har ennå ikke fått svar fra FrP, så der må jeg nok gjøre litt research på egenhånd.

Vil derfor sende en stor takk til Anders Bergsaker (politiskrådgiver, Venstre), Ingvild Ofte Arntsen (politisk rådgiver, KrF), Karoline Bjerkeset (valgkamprådgiver, Senterpartiet), AP sin Valgkampsentralen, Mímir Kristjánsson (valgkampsekretær, Rødt), SVs Svartjeneste og Julie Voldberg (stabssjef, Erna Solberg).

Under ser du alle spørsmålene jeg stilte. Etter hvert som blogginnleggene publiseres, får spørsmålene lenker som går til sine blogginnlegg samt at nyeste innlegg blir uthetevet. Du se alt jeg skriver om valget ved å følge merkelappen Valg09, eller du kan følge meg på Twitter. Her vil jeg poste lenker til nye innlegg om valget samt mye annet også.

Dette skal partiene svare på:

Hva vil dere gjøre med kontantstøtten?

Det er mange som mener at TV-lisensen hører historien til, hvor står dere?

Hvordan ser dere på oljeboring i Lofoten og Vesterålen?

Hva tenker dere om at private skal få drive med overvåking av ulovlig filnedlasting?

Når blir mullah Krekar sendt ut av Norge?

Netthandelen har økt enormt de siste årene og 200-kroners grensa for tollfri privat import har stått uendra i over 30 år, noe som irriterer mange. Hvorfor har ikke denne grensa økt til f.eks 1000 kroner og er det muligheter for at den vil øke i løpet av neste stortingsperiode?

Hva er deres holdning til EU sitt datalagringsdirektivet?

Hvordan kan innvandrere bli integrert på en best mulig måte i det norske samfunnet?

Hvor viktig er sosiale medier som Facebook, Twitter, Flickr og YouTube i forhold til det kommende valget?

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: