GameStop flår deg

 GameStop - Simpsons - The Game (Wii)

Jeg er ingen stor fan av GameStop. Prisen de tar for brukte spill er kunstig høy, og i svært mange tilfeller får du faktisk kjøpt nye andre steder til en billigere penge enn det brukte spill koster på GameStop. Selvfølgelig kan du være heldig å komme over et kupp, men vil si det hører til sjeldenhetene. Så vær obs og prisbesvisst når du handler der.

Et svært grelt eksempel jeg kom over i går da jeg var innom GameStop i Oslo (på Karl Johan), var spillet The Simpsons Game for Nintendo Wii. Der solgte de nemlig spillet nytt for 169 kroner, noe som er billig. MEN, de solgte spillet brukt for 259 kroner! Og det henger jo ikke helt på greip. SKJERP DERE GAMESTOP!

GameStop - Simpsons - The Game (Wii)

Bildene har Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

3 thoughts on “GameStop flår deg

 • 23/08/2009 at 14:58
  Permalink

  Da er det godt vi er født med pris/spill/film fornuft. Og VET at det lønner seg å undersøke litt! Er nok mange som går på den bommerten og bruker altfor mye penger på det. Kun fordi de tror at "jaja,så koster det vel det da".

  Reply
 • 12/04/2011 at 01:25
  Permalink

  Hei hei, ville bare minne deg om at det fins kampanjer/tilbud som ikke alltid vises på produktet, og det er det som har skjedd der.

  Uansett, hva er det du klager for? Gamestop taper penger på å selge ubrukte produkter da de kjøper dette fra import, og hvis du hadde kjøpt det nytt ville du jo som kunde ikke tape en ting. Hvis du hadde kjøpt det brukt hadde det vært din egen feil for å ikke ha sjekket prisene for nytt eller sjekket andre butikker. Men som oftes er de veldig greie med å få pengene tilbake å få det til billigst pris, ihvertfall har jeg opplevd dette.

  Angående prisforskjellen kan vær skjellige grunner, som konkuranselov, egen konkuranse mellom kjøpt av kunde/import, eller rett og slett menneskelig slapphet.

  p.s

  Reply
  • 13/04/2011 at 10:03
   Permalink

   For meg er ikke dette noe problem. Jeg er veldig prisbevisst. Sjekker alltid i flere butikker før jeg kjøper og er det billigere å bestille fra utlandet, så gjør jeg det.

   Poenget var bare å vise at man må være litt opps. Jeg har et enda verre eksempel fra Elkjøp hvor samme film hadde tre forskjellige priser! Du kan lese om det i dette innlegget.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.