Opera 10 er klar

I dag blei Opera 10 lansert. Virker som en grei oppdatering. Jeg har brutk Opera i alle år og er veldig fornøyd med denne nettleseren. DinSide.no tok en titt på alle de nye funksjonene i Opera 10 tidligere i sommer.

Første inntrykket er bra. Virker som at Opera 10 bruker mindre minne, selv når jeg åpner “100” faner. Ser også ut til at den frigjør minne når fanene lukkes, og den bruker ikke 300MB mer minne i det Opera 10 avsluttes, slik jeg ofte har opplevd med forrige versjon. Så her har det skjedd mye bra.

Som en liten fotnote er også Internet Channel på Nintendo Wii oppdatert til versjon 3.0 i dag. Også denne lages av Opera. Nytt i denne versjonen er blant annet støtte for Adobe Flash Lite 3.1. Tidligere versjoner har kostet 500 Wii Points, men versjon 3 er gratis.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.