Endelig abonnement på Donald Duck

Jeg har vært fast leser av Donald Duck & Co i over 25 år. Hver uke, et nytt Donald-blad. I begynnelsen var det Pappa som leste for meg, men etter hvert overtok jeg selv lesinga. Jeg husker spesielt et par ord som jeg slet veldig med å lese da jeg var yngre, nemlig sfinx og yacht. Fant aldri helt ut hvordan disse ordene skulle leses. Og kom det en historie om Spøkelseskladden når jeg leste på kvelden, så ventet jeg med den historien til dagen etter. Det var litt skummelt.

Så endelig, i godt voksen alder for en kanskje si, har jeg fått summet meg til å bestille et abonnement på Donald Duck & Co. Og heretter vil Donald-bladet dumpe ned i postkassa hver uke, og litt billigere blir det jo også.

donald

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.