På fredag: Husker du Colargol?

colargol
http://www.flickr.com/photos/jmv/ / CC BY 2.0

Husker du Colargol fra Barne-TV? Jeg husker jeg så dette og likte serien ganske godt, og måtte få den med meg når det gikk på TV. Colargol var en fransk-polsk produksjon og det blei produsert 53 episoder. Bare to av tre sesonger blei sendt på NRK i følge Wikipedia.

Jeg er bjørnen Colargol
som kan synge i dur og moll,
ja hver dag fra syv til tolv,
gir jeg meg sangen helt i vold,
Fuglekongen vår, puster på meg lett og søtt,
å så fint det går, tenk nå kan jeg synge støtt.
Kvirre vitt, kvirre vitt, kvirre vitt vitt,
Jeg er bjørnen Colargol som kan synge i dur og moll,  
ja hver dag fra syv til tolv, gir jeg meg sangen helt i vold.

Mange flere videoer på YouTube.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.