Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Jeg har vunnet en bildekonkurranse! | Frank Eivinds verden

Jeg har vunnet en bildekonkurranse!

Jeg pleier så og si aldri vinne konkurranser jeg er med i. Forrige gang det skjedde er vel nesten 10 år siden (kan være jeg husker feil, men det er uansett veldig lenge siden). Den gang vant jeg en historisk videoserie (på 14 VHS-kassetter) i Illustrert Vitenskap. En periode sendte jeg inn svar på konkurranser i Donald Duck bladet for meg og mine søstre også. Det sluttet jeg med da den ene søstra vant en DVD-film. 

Men endelig er det min tur igjen. Jeg deltok på en fotokonkurranseBlogglisten.no på sensommeren med bildet du kan se under. Jeg var en blandt 10 blogger som får hver vår reiseguider fra Aschehoug.

Det var faktisk en tilfeldighet at jeg fant ut at jeg har vunnet. Så i loggen til bloggen min at noen hadde linket til og sett på bildet mitt.  Jeg vet ennå ikke om vinnerne er blitt kontaktet ennå, er fort gjort å slette all spam-mailen. Men det får jeg tidsnok vite.

Det er i alle fall veldig artig å bli trukket ut.

 Bie

2 thoughts on “Jeg har vunnet en bildekonkurranse!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.