Drikk Red Bull

red_bull
(Foto: Wikimedia Commons)

Er det alltid lurt å rope høyt når det er ting man ikke liker? I mange tilfeller er nok dette det riktige å gjøre, men av og til kan det kanskje lønne seg å holde kjeft. Jeg tenker på denne ukas daglige Red Bull reklame.

For en uke siden visste jeg ikke at Petter Northug hadde en sponsoravtale med Red Bull. Og på Beistotølen forrige helg hadde han en Red Bull reklame på seg uten at avtalen var underskrevet eller godkjent. Men dette skal nå være i boks. Forståelig nok var jo ikke Skiforbundet glad for at Northug brukte egen sponsor. Men var det lurt av dem å rope høyt?

Den siste uka har det så vidt jeg har klart å registrere vært innslag i Dagsrevyen og TV2 Sporten hver dag om denne saken. Aviser som Dagbladet og VG har selvsagt omtalt saken. Og på repotasjer i radioen omtales den stadig med forklaringen at Red Bull er en energidrikk med høyt koffein-innhold og at den fram til i år ikke var i lovlig salg i Norge.

Så hva sitter vi igjen med etter en massiv reklameuke for Red Bull? Vel, vi vet at skiforbundet ikke var spesielt glad for at skiløperen Petter Northug eksponerte for drikken, vi vet at den fram til mai i år ikke var lovlig i Norge, og jeg vet fremdeles ikke hvem som er hovedsponsor for langrennsløperne. Et lurt trekk av Skiforbundet? Kanskje ikke.

Red Bull er den store vinneren denne uka. Investeringene i Northug har vært vel anvendte penger. Så la oss alle skåle med en Red Bull.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: