Melodi Grand Prix finale 2010

Lørdqg 6. februar var det norsk finale i Melodi Grand Prix. Det var et vidt spekter av artistene som deltok:

  1. A1 – Don’t Wanna Lose You Again
  2. Maria Haukaas Storeng – Make My Day
  3. Venke Knutson – Jealous Cause I Love You
  4. Bjørn Johan Muri – Yes Man
  5. Maria Arredondo – The Touch
  6. Alexander Stenerud – Give it to Me
  7. Didrik Solli-Tangen – My Heart is Yours
  8. Keep Of Kalessin – The Dragontower

Du kan høre alle bidragene på NRK.no.

Min lille bedømming av artistene mens de sang:

A1 – Grei framføring. Men synes kanskje melodien er litt tam. Maria Haukaas Storeng – Denne sangen går det mange av på dusinet. Venke Knutson – En forholdsvis frisk sang, og en av mine favoritter. Bjørn Johan Muri – Denne er kanskje veldig Donkeyboyish, men jeg liker den. Maria Arredondo – Rolig og fin melodi som nok dessverre ikke vil nå helt opp. Alexander Stenerud – Stemmen minner litt om Morten Harket, mens sangen er en del mer boyband, og skiller seg ikke så mye ut fra de andre. Didrik Solli-Tangen – Denne er vel litt i Logan-tradisjonen, kanskje litt for klassisk for Europa (hadde også en del sure toner). Keep Of Kalessin– Den absolutt friskeste melodien.

Disse gikk videre til Gull-finalen: Bjørn Johan Muri, Didrik Solli-Tangen, Keep Of Kalessin og A1.

Didrik Solli-Tangen vant med “My Heart is Yours”, dette var ikke den beste melodien. Jeg synes han sang litt surt i alle sine tre framførelser. Jeg hadde håpt på Muri eller Keep of Kalessin. Men, men… man kan jo ikke alltid få viljen sin.

Les mer på NRK.no, VG og TV2 (og her).

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: