Super Bowl XLIV

Det var vel med en viss spennening jeg satte meg ned foran TV’n søndag kveld for å se den 44. Super Bowl finalen. Amerikansk fotball er vel noe jeg ikke har peiling på, men med en grei innføring fra Asbjørn Slettemark i studio og reglene som NRK hadde skrevet om, så brukte jeg vel godt å vel 1. quarter til å komme inn i spillet. Blei veldig spennende. Jeg la meg i fire-tida, kanskje ikke så lurt på en arbeidsdag, men vel verdt det.

Så så jo veldig bra ut for Colts i begynnelsen, da de ledet 0 – 10 over Saints. Men spillet snudde seg og det var en periode det  var gjevnt før New Orleans Saints gikk fra Colts og vant 31 – 17.

Seertallene viser at 109.000 i snitt så finalen i Super Bowl på NRK1. Og NRK er godt fornøyd, så mulighetene for flere kamper i NFL er vel tilstede. Jeg håper det i alle fall. Jeg fulgte #sbnor på Twitter, og ga sendingen et løft.

Også reklamen er en viktig del av Super Bowl finalen, de kan du se på YouTube.

Dette ga i alle fall mersmak på amerikansk fotball og håper NRK kommer med mer.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.