Playstation 3 – firmware v3.21

Torsdag 1. april oppdateres PlayStation 3 til firmware v3.21. Men å kalle det en oppdatering er vel kanskje å ta litt hardt i, siden en funksjon faktisk blir fjernet. Det er funksjonen Install Other OS som blir fjernet av sikkerhetshensyn som Sony kaller det.

Nå er kanskje ikke det å kunne installere Linux som er den mest brukte funksjonen blant den allmenne PS3 bruker. Men det at en funksjon fjernes slik, er jeg ikke videre begeistret for. Dette gjelder for alle ‘fete’ PS3, siden Slim modellene ikke har denne mulighete.

Skal jeg dømme etter kommentarene på de offisielle PS3-bloggene, er dette noe som blir mislikt. På den europeiske PS3-bloggen er det i skrivende stund 1000 som har kommentert. Dette er bare småtteri i forhold til de 3900 som har kommentert på den amerikanske PS3-bloggen.

Selv om dette er en funksjon som jeg aldri har brukt, mener jeg det er galt av Sony å fjerne den. Sony er kjent for å gjøre rare ting, og dette er en av dem.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: