Iron Man 2 – anmeldelse


Foto: IGN.com

Så er han tilbake, Tony Stark og hans alter ego Iron Man i Robert Downey Jr. sin skikkelse. Jeg likte den første filmen, og Iron Man 2 er en veldig god opppfølger.

Det amerikanske forsvaret vil gjerne ha tak i teknologien bak Iron Man, men Tony Stark vil ikke gi den bort frivillig. I Russland holder Ivan Vanko, sønn av en tidligere Stark Industries ansatt, på med å lage noe som er svært lik teknologien bak Iron Man. Og her ligger spenningen i filmen.

Iron Man 2 er vel først og fremst en action-film, men du verden hvor morsom den er. Det virker som at Tony Stark tror verden er sentrert rundt ham og ut av det komer det mange morsomheter. Robert Downey Jr. er fantastisk god som den litt små arrogante Tony Stark. I tillegg til Downey Jr. spiller blan annet Gwyneth Paltrow som Pepper Potts, Don Cheadle (Lt. Col. James ‘Rhodey’ Rhodes), Scarlett Johansson (Natalie Rushman / Natasha Romanoff), Mickey Rourke (Ivan Vanko), Samuel L. Jackson (Nick Fury) i filmen.

Kritikerne er veldig enige i sine uttalelser og både VG, NRK P3 og Dagbladet ga filmen terningkast 5.

Iron Man 2 er så absolutt verdt et kinobesøk.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: