Endelig har jeg fått Uncharted 2 tilbake

Endelig har jeg fått Uncharted 2 tilbake, etter tre og en halv måneders venting.

Det hele startet 23. februar i år, da jeg leverte inn min Playstation 3 til reparasjon. Uncharted 2: Among Thieves satt i PS3’en da den fikk YLOD (Yellow Light of Death). Det gikk nesten litt over to uker og PS3’en var tilbake, men spillet var ikke med. De, folkene hos Expert, sa at det kom senere. De forklarte at PS3 blei sendt til England og at noe havnet i Nederland (tror jeg, lenge siden og husker ikke helt disse detaljene). Forventet reparasjonstid var 4-6 uker, og det var jo greit.

Men det gikk vel en snau uke før den nye PS3’en også fikk YLOD. Ny tur til Expert, og jeg spurte om spillet som jeg savnet, men de hadde ikke hørt noe. Påska kom og uka etter kunne jeg hente PS3 nr. 2 fra reparasjon. Fremdeles inget spill. Ca. to måneder var gått.

30. april var jeg igjen innom Expert for å høre hvor spillet mitt var. Da kom jeg akkurat litt for seint til at butikken kunne ringe Nordisk Film (Playstation distributør i Norge). Men butikken skulle ringe dem neste arbeidsdag og deretter meg. Denne telefonen fikk jeg aldri.

Onsdag 19. mai var jeg igjen i butikken på ettermiddagen. De skulle undersøke med Nordisk Film og ringe meg igjen. Denne gangen ringte de dagen etter. Nordisk Film hadde beklaget det som hadde skjedd. De hadde visst ikke navnet på spillet jeg ikke hadde fått. Merkelig, siden jeg klart og tydelig hadde skrevet Uncharted 2 på reklamasjonspapiret samt at butikken i sine papirer hadde skrevet at et spill satt fast i PS3. Man skulle jo da tro at Nordisk Film, eller deres underlerandører, kunne klare å matche et serienummer på PS3 med at det satt fast et spill i samme maskin. Men det hadde de tydeligvis ikke klart.

Men det skulle visst ikke være så lett å få tak i dette spillet. Fredag 4. juni hadde jeg fremdeles ikke fått spillet. Jeg ringte Expert for å spørre hvor spillet mitt var. Han som hadde greie på dette var opptatt og de skulle ringe tilbake like etter på. Det skjedde ikke.

Så er vi kommet til i dag, mandag 7. juni. Da tok jeg turen til Expert, klar til å manne meg opp hvis spillet ikke var kommet. Heldigvis hadde de fått inn Uncharted 2 fra Nordisk Film. Vel, dette eksemplaret var egentlig ikke til meg. Mitt var på vei. Nordisk Film hadde nemlig klart å sende spillet til feil butikk.

Endelig har jeg fått Uncharted 2 tilbake, men det tok tre og en halv måned. Hadde jo tenkt å spille det i vinter. Men nå er det sommer og ikke så mye spilling.

Jeg er på ingen måte imponert over Nordisk Film som er ansvarlige for reparasjonene. 4-6 ukers reparasjonstid er greit, og vanligvis burde vel spillet også vært tilbake innen den tid. Men etter at jeg har purret på Expert som igjen har hatt kontakt med Nordisk Film, så burde disse ha gjort en bedre insatts langt tidligere. Tre og en halv måneds ventetid er på ingen måte akseptabelt. Hvor vanskelig er det å matche et serienummer til PS3 og at det er et spill fast i denne maskin og at dette står skrevet på papirene de får? Burde vært grei skuring.

Expert har også hatt litt problemer med å ringe meg tilbake når de har sagt at dette skal gjøres. Heller ikke det er helt god kundebehandling. Derfor har jeg foretrukket å møte opp personlig i butikken.

Men det er tydeligvis ikke bare jeg som har hatt problemer med å få spill tilbake. Har sett på Diskusjon.no at det har gått mer en akseptabel lang tid før spillene er kommet i retur for flere.

Nordisk Film bør skjerpe seg. Jeg håper at min Playstation 3 aldri mer går i stykker.

2 thoughts on “Endelig har jeg fått Uncharted 2 tilbake

 • 07/06/2010 at 19:48
  Permalink

  Dette var ikke i nærheten av service i det hele tatt!

  Kjedelig at du skulle oppleve dette og ikke får spilt Uncharted 2, som er super spill, grunnen dårlig behandling av saken.

  Har ennå ikke opplevd noe problemer med min PS3, men min Wii derimot har problemer med å mate ut plater. Må få det inn på reperasjon og håper at Bergsala ikke er så ille som Nordisk Film. Spesielt nå som Super Mario Galaxy 2 kommer allerede på fredag.

  Reply
  • 07/06/2010 at 21:31
   Permalink

   Får håpe du slipper mye venting da. Jeg har faktisk sendt inn Xbox 360 til reparasjon hele fire ganger, og ventinga der har ikke være noe i mot det jeg opplevde for å få Uncharted 2 tilbake.

   Stemmer det at Super Mario Galaxy 2 kommer nå. Tror jeg venter med til over sommeren før jeg kjøper spillet. For det første er sommer, altså mye mindre spilling enn resten av året, så har jeg en del spill som må spilles ferdig først; Uncharted 2, Alan Wake og Heavy Rain.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.