Apple iPhone 4

Mandag 7. juni presenterte Steve Jobs på WWDC 2010 Apples nye iPhone 4. Den ser faktisk veldig bra ut og inneholder svært mye. Apple har kanskje ikke vært først ute med mye av teknologien som finnes i iPhone, men de gjør det med stil og vinkling som gjør at det virker nytt. Og ikke minst, Apple har et sterkt merkenavn og gjør tingene sine lett tilgjengelig for massene (mye slik Nintendo har klart med Nintendo DS).

Noen fakta om nye iPhone 4:

 • 9,3 mm tykk (24% tynnere enn iPhone 3GS)
 • skjermoppløsning: 960 x 640 piksler (325 pixler/tomme)
 • 5 megapixel kamera
 • filmer i 720p @ 30 fps
 • to kameraer
 • kommer i 16 og 32GB versjon
 • kommer til Norge i juli

Noe som er viktig med en telefon, er batteritid. Samtaletid med 3G har økt med 40% fra 5 til 7 timer. Du kan surfe i 6 timer 3G eller 10 timer med WiFi. Se video i 10 timer eller høre musikk i 40 timer. Standby tid er 300 timer.

Det grafiske grensesnittet på iPhone 4 (med iOS4) er ikke forandret, men den nye skjermen gjør tekst og grafikk mye skarpere.

Nå har jeg nettopp kjøpt meg en Android telefon og trenger derfor ikke noe nytt nå, men jeg vil nok tro at iPhone 4 vil bli en sikker vinner. Apple har vel nok en gang klart å lansere et bra produkt.

Men alt gikk ikke helt etter planen i Steve Jobs’ presentasjon. På grunn av svært mye tråløs nettaktivitet i lokalene, kom ikke iPhone på nett og en del demonstrasjoner kunne dermed ikke gjennomføres. Video av det kan du se under.

Under ser du skrytevideoen til Apple om iPhone 4.

Kilde: VG.no, IDG.se og Gizmodo.com

One thought on “Apple iPhone 4

 • 09/06/2010 at 13:26
  Permalink

  Hvis du vil ha sjansen til å vinne en iPhone så meld deg inn i gruppen vi har laget, den heter faktisk iPhone 4 (vi var raske nok til å ta den før alle andre). Webadressen ligger nedenfor. Inviter alle dine venner så vi fortere får sponset telefonen :)

  iPhone 4: http://www.facebook.com/group.php?gid=12789163723

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.