Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Disney on Ice – Mickey and friends i Oslo Spektrum | Frank Eivinds verden

Disney on Ice – Mickey and friends i Oslo Spektrum

I slutten av januar var det Disney on Ice – Mickey and friends i Oslo Spektrum. Vi var der fredag 26. januar og det var mange, mange andre også.  Veldig gøy å se skøyteversjoner av kjente og kjære Disney filmer og sanger. Vi fikk blant annet se Vaiana, Frost og Oppdrag Nemo. Det hele varte i ca 1 t 45 min.

Men… skal du kjøpe noe, må du være forberedt på å betal mye penger. Slush/shave ice kostet 210 kroner, mens popcorn kostet hele 400 kroner. Dette er rett og slett uhørt, om det er Disney aldri så mye!

Foto: © 2024 – Frank Eivind Rundholt

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Disney on Ice - Mickey and friends (Oslo Spektrum)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.