Fotball VM 2010 – Endelig i gang – Kamper fredag 11. juni

Så er det endelig i gang, fotball VM 2010 i Sør-Afrika. På åpningdagen blei det spilt to kamper i gruppa A. Først ute var Sør-Afrika – Mexico. Stadio Soccer City ekploderte i vill jubel da Sør-Afrikas Siphiwe Tshabalala skårte ni minutter inn i 2. omgang. Mexico utlignet i det 79. minutt med Marquez. Dermed endte åpningskamen 1-1, og fremdeles har ikke noe vertsland tapt en åpningskamp.

Dagens andre kamp mellom Uruguay – Frankrike var vel ingen slager. Mye fram og tilbake uten at det skjedde så alt for mye. Sluttresultat 0-0. Derimot blei det et par gule og et rødt kort til Nicolás Lodeiro.

Men når er fotball-VM i gang og jeg gleder meg til de neste fire ukene. TV2 og Viasat 4 blir kanalene jeg kommer til å se på i ukene som kommer.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.