Ny kanal fra TV2

TV2 har startet nok en TV-kanal. TV2 Bliss startet offisielt sine sendinger søndag 17. oktober (selv om de faktisk sendte filmer et par dager før dette). Bliss vil sende drama, dokusåper, reality og filmer. Og ser man på programinnholdet, er det veldig østrogenpreget. Noe av det TV2 Bliss kommer til å sende er: Life unexpected, Petter elsker Mari, GLEE, Søstrene Kardashian, Linni, Nye Beverly Hills 90210, Frustrerte fruer, Happy Day, Grey’s Anatomy, Victoria Silvstedt: My Perfect Life og Melrose Place.

At TV2 Bliss er en kvinnekanal forsterkes av undertittelen for kanalen som er “Kanalen gutta missunner oss“. Heldigvis er det ikke så lenge til 1. november, da TVNorge landserer sin mannekanal MAX.

TV2 Bliss vil være tilgjengelig hos Canal Digital, Get, RiksTV, Altibox, Viasat og på TV2 Sumo.

Bilde: Logo fra TV2.no

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: