Anmeldelse: Fritt Vilt II (DVD)

Fritt Vilt 2 fortsetter der hvor den første filmen sluttet. En skadet og svært nedkjølt Jannicke har klart å komme seg ned fra fjellheimen og blir nesten påkjørt. Hun blir tatt med til det lokale sykehuset som nesten er helt tom for pasienter (det skal legges ned).

Hun forteller om vennene sine som er drept og at mannen som gjorde det har lidd samme skjebne (dette skjedde i den første filmen). De blir funnet i bunnen av en issprekk og brakt til likkjelleren på sykehuset. Men en var ikke helt død likevel. Og dermed er jakten i gang igjen for endelig å få tatt monsteret av dage.

Et nesten tomt og det som etter hvert blir et mørkelagt sykehus, kan fort virke klaustrofobisk. Hvor skal man gjemme seg for en person man trodde var død? Hva skal til for å sette et endelig punktum?

Filmen har god historie og vi får vite litt mer om hvem denne mystiske personen/monsteret er. Samtidig får vi en grei dose med skremsel.

Fritt Vilt II er en god oppfølger, og absolutt verdt å se.

Foto: Skjermbilde fra filmen

Utgitt: 2008. Land: Norge. Sjanger: Skrekk. Regi: Mats Stenberg. Manus: Thomas Moldestad. Skuespillere: Ingrid Bolsø Berdal, Fridtjov Såheim, Johanna Mørch, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Wifladt, Mats Eldøen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.