Filmen Tron: Legacy blir ikke vist i Oslo


Foto: IGN.com

Filmen Tron: Legacy som har premiere fredag 17. desember vil ikke bli vist på kinoer i Oslo. Grunnen til dette er at Disney ikke vil være med på rabattordningen Oslo Kino og NetCom har som går ut på NetComs kunder kan ta med en person gratis hver tirsdag.

Slik forklarer Oslo Kino det på sin Facebook-side:

Oslo Kino har ønsket å prøve ut en rabattordning i samarbeid med NetCom som innebærer at deres kunder kan ta med seg en venn gratis på kino hver tirsdag. 16 av landets distributører er med i denne ordningen, men Disney ønsker ikke å være med, derfor vises ikke Tron i Oslo. Oslo Kino ønsker å vise filmen de øvrige 6 dagene i uken, men også dette har Disney sagt nei til.

Jeg hadde sett fram til å se Tron: Legacy, men takket være Disney, kan jeg ikke det. Håper mange nok legger press på Disney slik at det blir enighet med alle parter.

Oppdatering: Etter at jeg sendte Disney Norge en e-post 14. desember fikk jeg svar dagen etter av Cathrine Kanck-Vårdal (Publicity, Disney & Sony Theatrical Norway):

Vi er meget glade for engasjementet og ikke minst interessen rundt Tron Legacy og vi beklager sterkt at filmen ikke blir vist hos Oslo Kino.

Vi vil derfor opplyse om at filmen går på hele 75 kinoer og ca 90 saler i hele Norge.

Osloborgerne kan selvsagt også se filmen på nærliggende kinokomplekser i Sandvika og Lillestrøm, samt i Ski og på Ullensaker og Lørenskog Kino.

Det hjelper lite at filmen blir vist andre steder i Norge når jeg bor i Oslo og det er mest praktisk for meg å se filmen her.

Kilde: Leetlady.com

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: