Ski-VM 2011: GULL-jentene får medaljene sine


Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons BY-NC-SA 3.0

Det blei en klar norsk seier på kvinnenes  4 x 5 km stafett. Universitetsplassen torsdag 3. mars var nok en gang fullsatt med VM-glade folk for å se Vibeke Skofterud, Therese Johaug, Kristin Størmer Steira og Marit Bjørgen motta sine velfortjente gullmedaljer.

Dette var den andre medaljeseremonien jeg overvar. Så jeg visste at jeg måtte være tidlig ute for å få en god plass. Sto nesten helt inne til scenen. Perfekt sted for å ta litt bilder og video.

NRKs Olav Viksmo Slettan intervjuer Vibeke Skofterud, Therese Johaug, Kristin Størmer Steira og Marit Bjørgen etter medalje utdelingen. Jeg har lagt ut en liten bildeserie på fotobloggen min.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.