Ski-VM 2011: Norge utklasset konkurrentene på kvinnenes 4 x 5 km stafett

Kjempe flott innsats av de norske damene på 4 x 5 km stafett. På det norske laget gikk Vibeke Skofterud, Therese Johaug, Kristin Størmer Steira og Marit Bjørgen. Fantastisk flott utklassings seier og GULL for Norge. Dette blei også Bjørgens fjerde gull av fire mulige i ski-VM.

4 x 5 km stafett, damer

  1. Norge
  2. Sverige
  3. Finland

Det var også hopp stor bakke. Etter 1. omgang så det veldig lovende ut for Norge med Anders Jacobsen på andre plass og Anders Bardal på tredje. Dessverre var det litt vanskelige forhold i 2. omgang og ikke fult så gode hopp som forventet.

Hopp, stor bakke

  1. Gregor Schlierenzauer (Østerrike)
  2. Thomas Morgenstern (Østerrike)
  3. Simon Ammann (Sveits)

7. Anders Bardal

Alle de fire norske kom blant de 14 beste, så sånn sett var det jo grei laginnsats.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.