Nintendo 3DS får mulig for opptak av video i 3D

Nintendo holdt en pressekonfernase natt til 13. september norsk tid, i forkant av Tokyo Game Show.

Video opptak i 3D på Nintendo 3DS

Det har vel vært hintet om det tidligere, men nå er det endelig klart at Nintendo 3DS for mulighet for opptak av video i 3D når programvaren i 3DS oppdateres i november.

Denne oppdateringa vil også gi en forbedret eShop og oppdatering for StreetPass Plaza. Muligheter for nye spill kanskje?

The Legend of Zelda: Four Swords

Dette er en litt oppdatert versjon av The Legend of Zelda: Four Swords som var en bonus til flere Zelda-spill på GBA. Four Swords er et gratis DSiWare spill som kan lastes ned til Nintendo DSi og Nintendo 3DS.

Spillet gir deg mulighet til å spille alene ved hjelp av en ekstra Zelda. Men det er selvfølgelig ved fire spillere at Four Swords blir best. Jeg har så vidt spilt Four Swords på GBA og GameCube, og det liker dette spillet. Det er ikke mulig å spille over internett, kun lokalt. Spillet vil også inneholde et par ny verdener.

Det er verdt å merke seg at spillet kun er tilgjengelig fram til 20. februar 2012.

Mario Kart 7

Det nye Mario Kart spillet, det sjuende i rekken, ser veldig bra ut. Det vil være mulig å styre ved hjelp av gyroen i 3DS. Spillet vil også bruke StreetPass funksjonen til å utveksle ghost data.

Spillet kommer 2. desember.

 

Kilde: n-europe.com, nintendoworldreport.com, Nintendo.no,

 

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.