NKOTBSB i Oslo Spektrum

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har noe spesielt forhold til hverken Backstreet Boys eller New Kids On the Block. Ei er heller kunnskapen om disse gruppene veldig stor.

Det er kanskje litt dumt å kalle dem aldrende herrer, siden jeg selv er i samme aldersgruppe, men de har i alle fall holdt på en stund. New Kids On the Block ga ut sitt første album i 1986, mens Backstreet Boys kom med sitt første album 10 år senere. Når de nå er på turne, kaller de seg NKOTBSB. Siste stopp i Europa var Oslo.

Oslo Spektrum var ikke stappfull, men likevel godt med folk til å få en god stemning. De startet sammen på scenen med en medley av The one og Viva la vida, og fortsatte så hver for seg med annen hver sang før de avsluttet sammen med Everybody og Hangin’ Tough. Det var mot slutten av den ca. to og en halv time lange konserten at de kjente låtene deres kom, og kanskje de jeg har hørt mest (spilt på radio).

Scenen var satt opp med en utstikker inn blant publikum og blei flittig brukt. Så med god plass (noe som bildene viser), blei dette riktig så bra. De var også ute blant publikum et par ganger, noe jeg vil tro er sikkerhetsfolkenes mareritt.

Gutta i NKOTB og BSB kan det med å kommunisere med publikum. Synes det var et greit samspill mellom dem og oss publikum. Det at scenen strekker seg ut i publikumsmassen, gjør det hele litt mer nærmere enn om scenen bare sto der, langt, langt borte. Så danset de slik kun boyband gjør.

For en som hverken er blodfan av det ene eller andre bandet, så var konserten i Oslo Spektrum mandag 14. mai et helt greit sted å være.

 

 

 

 

  

 

 

Setlisten:

 1. Medley
 2. Summertime
 3. The Call
 4. Dirty Dancing
 5. Get Down
 6. You Got It
 7. Larger Than Life
 8. Didn’t I
 9. Valentine Girl
 10. If You Go Away
 11. Please Dont Go Girl
 12. Show Me The Meaning of Being Lonely
 13. I’ll Never Break Your Heart
 14. Inconsolable
 15. Drowning
 16. Incomplete
 17. Step By Step
 18. Cover Girl
 19. My Favourite Girl
 20. Games
 21. To Night
 22. Shape of My Heart
 23. As Long As You Love Me
 24. All I Have To Give
 25. If You Stay
 26. Quit Playing Games
 27. I’ll Be Loving You
 28. I Want It That Way
 29. Dont Turn Out The Lights
 30. Everybody
 31. Hangin Tough

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.