Fotball-EM 2012: Kvartfinale søndag 24. juni

Søndag 24. juni spiltes siste kvartfinale i fotball-EM.

England – Italia. Spennende åpningsminutter. Italia får en kjempe sjanse etter 3 minutter. England får sin sjanse etter 5 minutter. Begge lagene er kontringsvillige. 14 minutter og England får nok en knall sjanse. Bør snart bety mål for et av lagene. Nok en god sjanse for begge lag etter 31 minutter. Burde neste vært mål for Italia etter 41 minutter. Pause: England – Italia 0 – 0. Etter 52 minutter får Italia et par utrolig gode sjanser. Begge lagene kommer med gode angrep og avslutninger. Nok en sjanse til England etter 76 minutter. Godt angrep av England på overtid. Ordinær tid: England – Italia 0 – 0. England som spiller best i den første ekstra omgangen. God italiensk sjanse etter 100 minutter. 1. ekstra omgang: England – Italia 0 – 0. Virker nesten som at begge lagene er fornøyd med uavgjort, og venter på straffespark konkurranse. Italia scorer etter 114 minutter, men blir riktig avblåst for offside. Nå går de bare å venter på straffe-konk. 2. ekstra omgang: England – Italia 0 – 0Straffespark: 1. Bolatelli (Ita) 0 – 1. 2. Gerrard (Eng) 1 – 1. 3. Montolivo 1 – 1. 4. Rooney (Eng) 1 – 2. 5. Pirlo (Ita) 2 – 2. 6. Young  (Eng) 2 – 2. 7.  Noserino (Ita) 2 – 3. 8. Cole (Eng) 2 – 3.  9. Diamanti (Ita) 2 – 4. Sluttresultat etter ekstra omganger og straffespark: England – Italia 2 – 4 [NRK1]