Hvordan fikse Samsung Galaxy SII når den har krasjet

For noen uker siden kom det en oppdatering til Samsung Galaxy SII. Jeg startet nedlasting og oppdatering. Men da telefonen skulle starte på nytt, kom den aldri forbi oppstartsskjermen. Der sto den og surret.

Min første tanke var å prøve Android System Recovery. Men jeg kom ikke inn i denne menyen ved å press Volume Up + Power button ved oppstart.

Dermed var det å prøve Odin Mode. Jeg fant en grei guide på cnet.co.uk som jeg fulgte.

Jeg valgte å installere den originale Android 4.0.3 ROMen for Samsung Galaxy S2. Da det var gjort en Factory Reset for å få en helt ren telefon. Du vil miste alt av SMS og kontakter når du gjør dette. Så det er lurt å ta backup/synke regelmessig. Hvordan det gjøres, har jeg skrevet om her.

Telefonen har virker helt fint uten noen problemer siden.

 

2 thoughts on “Hvordan fikse Samsung Galaxy SII når den har krasjet

  • 11/09/2012 at 18:02
    Permalink

    Hei tusen takk for at du tok tid til å skrive om dette jeg kunne tenke meg å få tilgang til selve ROM du bruker, jeg har installert den som de sier på selve videon men jeg får den ikke til å gjenkjenne SIM kortet

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.