Nytt Zelda spill og Virtual Console til Wii U

zelda_ww_wii_u_nintendo_direct_jan13_02 zelda_ww_wii_u_nintendo_direct_jan13_03

Denne uka var det en ny Nintendo Direct med Satoru Iwata. Der kunne han blant annet fortelle om en remake av The Legend of Zelda: Wind Waker til Nintendo Wii. Spillet kommer til høsten.zelda_ww_wii_u_nintendo_direct_jan13_01

Jeg likte Wind Waker veldig god på GameCube og gleder meg allerede til å spille det på nytt. Det ser virkelig flott ut i HD.

Det jobbes også med et nytt Zelda-spill for Wii U.

Det vil komme to programvareoppdateringer til Nintendo Wii U, en i vår og en til sommeren. Oppdatering skal blant annet gjøre maskinen raskere, og Wii U vil få Virtual Console etter våroppdateringa.

wii_u_virtual_console_logo

Allerede nå er Nintendo i gang med Virtual Console Trial Campaign. Det betyr syv smakebiter på Virtual Console spill til kraftig redusert pris. På amerikansk lyder det jo veldig flott “30 Days Limited Reduced Price. 30 Year Anniversary. 30 cent”. Nintendo sin 8-bit NES er nemlig 30 år til sommeren.

Og med kraftig redusert pris, så er det nettopp det. Spillene koster nemlig bare 2 kroner stykket og da skulle det ikke være noen grunn til å nøle. Spillene som vil være tilgjengelig er:

  • Ballon Fight (NES) – 23. jan – 21. feb
  • F-Zero (SNES) – 20. feb – 21. mars
  • Punch-Out!! Featuring Mr. Dream (NES) – 20. mars – 18. april
  • Kirby’s Adventure (NES) – 17. april – 16. mai
  • Super Metroid (SNES) – 15. mai – 13. juni
  • Donkey Kong (NES) – 15. juni – 13. juli

Virtual Console vil innehold spill fra NES og SNES (men du får ikke alt fra dag en), i tillegg vil man etter hvert også få tilgang til Gameboy Advance spill. Spillene vil koste like mye som på Ninteno Wii, men har du overført dem fra Nintendo Wii til Wii U, kan du kjøpe dem til redusert pris. Jeg har ikke sett norsk pris for dette ennå, men vil nok være på rundt 10 kr for NES og 15 kr for SNES spill. Det er denne prisen jeg i utgangspunktet synes spillene burde kostet. Spillene vil være oppdatert med støtte for Miiverse.

Du kan lese en kort oppsummering av ukas Nintendo Direct på Nintendo.no eller se hele programmet i videoen under.

Foto: Skjermbilde fra YouTube-video

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.