House of Cards på Netflix 1. februar

house_of_cards_netflix_xbox

Jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg kommer fra jobb på fredag. Nemlig sette meg godt til rette i sofaen, slå på TV og Xbox’en og finne fram House of Cards på Netflix.

Les min anmeldelse her.

House of Cards er den første originale serien fra streamingtjenesten Netflix. Ja, Lillyhammer var first ute, men det var i samarbeid med NRK. Dette er første eksklusive serie for Netflix.

Etter å ha sett både trailere og lest noen anmeldelser av serien, så gleder jeg meg veldig til 1. februar når Netflix legger ut alle de 13 episodene med en gang. Både Filmpolitiet og Serienytt gir serien toppkarakter.

Kort beskrivelse fra Netflix om serien:

Det hensynsløse og utspekulerte kongressmedlemmet Francis Underwood (Oscar®-vinner Kevin Spacey) og hans kone Claire (Robin Wright) skyr ingen midler for å få alt de vil. Dette onde politiske dramaet trenger inn i en skyggefull verden av grådighet, sex og korrupsjon i dagens D.C. Kate Mara og Corey Stoll spiller i den første originale serien fra David Fincher (“The Social Network”) og Beau Willimon.

Og mens man venter, så kan man jo se et par trailere for serien.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.