C More Live hos RiksTV

rikstv_logoTippeligaen står snart for dør. Og i den forbindelse utvider RiksTV med hele tre nye kanaler fra C More. Det er såkalte event-kanaler og vil bare sende når det er Tippeligakamper. I følge RiksTV vil det ikke være sendepause på noen andre kanaler når det er sending på C More Live-kanalene.

RiksTV har ikke oppgitt hvilken MUX kanalene vil ligge i (det kommer jeg tilbake til når jeg vet), men C More Live, C More Live 2 og C More Live 3 får henholdsvis kanalplass 43, 44, 45. C More Live 1 ligger i MUX 4, mens C More Live 2 og 3 ligger i MUX 3.

Det vil i tillegg bli vist kamper på C More Fotball, og en kamp på TV 2 og en på TV 2 Zebra.

Nå i mars vil C More Hits/Series hos RiksTV bli byttet ut ned C More Series. I tillegg vil man fra 1. april kunne se C More sine kanaler på opp til fire TV (til nå måtte du ha et abonnement pr. apparat). Abonnementsprisen økes også til 299.

cmore_first_logo cmore_series_logo cmore_fotball_logo cmore_live_logo

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.