Fem komedier du kan bør se på Netflix

Denne gangen anbefaler jeg noen komedier du kan se på Netflix. Har du noe annet å anbefale?

Be Kind Rewind (2008)

Dette er filmen om videobutikken på hjørnet som ved et uhell klarer å slette alle videoene (ja, de bruker fremdeles VHS). Dermed ser de seg nødt til å spille inn egne versjoner av filmer som kundene vil se. Og det viser seg at dette vil publikum ha.

Iron Sky (2012)

Jeg hadde hørt en del om denne filmen, mest negativ egentlig. Men ga filmen en sjanse etter å ha sett traileren. Den overrasket positivt.

Nazistene har siden andre verdenskrig holdt til på baksiden av månen hvor de har planlagt en invasjon av jorden. De har bare ventet på det rette øyeblikket.

Politiskolen (1984)

Det er kanskje ikke så lurt å åpne politiskolen for gud og hver mann. En rekke mindre kvalifiserte folk starter på sin utdannelse for å bli politimenn og -kvinner. Om de ikke er de dyktigste folkene, så klarer de likevel på underfundigvis å løse oppgavene de blir satt på.

Beetlejuice (1988)

Et ungt par dør i en bilulykke og “flytter” inn i sitt gamle hus igjen. Det tar litt tid før de skjønner at de ikke lever lenger, og det tar enda lenger tid før de mestrer sitt nye liv.

Dette er en klassisk film fra Tim Burton.

Coneheads (1993)

Beldar og Prymaat er ikke akkurat noen lavpanner! De var egentlig kommet til jorden for å rekognisere for en mulig invasjon. I steden blei de skutt ned og lever nå i med skjult identitet. De prøver å leve ut den amerikanske drømmen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.