Nytt Zelda spill og mer Luigi

I Nintendo Direct onsdag 17. april (som du kan se i vidoen over) kommer det en del overraskelser i tillegg til mer info om ting vi allerede visste litt om.

Wii U oppdateres i neste uke

nintendo_direct_wii_u_02_harddriveTorsdag 25. april kommer en ny programmoppdatering til Wii U. Den vil inneholde følgende:

  • Raskere lastetid ved start av programmer, samt veksling mellom dem og avslutning.
  • Mulighet for å kopiere data mellom to eksterne harddisker.
  • Oppdateringer kan lastes ned i bakgrunnen mens man spiller.
  • Nedlastinger vil bli automatisk installert.
  • Automatisk nedlasting av oppdateringer.
  • Nedlasting kan fortsette selv om man slår av konsollen.
  • Man kan komme rett i Wii-mode ved å holde inne B-knappen ved oppstart.

Dagen etter denne oppdateringa vil Virtual Console tjenesten til Wii U starte.

The Legend of Zelda

nintendo_direct_wii_u_03_zeldaAllerede i slutten av mai, 30. for å være nøyaktig, kan man glede seg til The Legend of Zelda: Oracle of Ages/Oracle of Seasons som kommer til Virtual Console på Nintendo 3DS.

Men den store nyheten Iwata kom med, var at SNES spillet The Legend of Zelda: A Link to the Past får en oppfølger på Nintendo 3DS mot slutten av året. Det vil foregå i samme verden som A Link to the Past, men med en helt ny historie hvor dybden i 3D vil være viktig for en del av oppgaveløsningen til Link.

Earthbound

nintendo_direct_wii_u_04_earthboundEt mye etterlengtet spill blant mange, er Mother 2 som spillet heter i Japan. Dette spillet kom aldri til Europa eller USA. Men vil bli sluppet som Eathbound på Virtual Console i løpet av året.

Yoshi’s Island

I løpet av året kommer Yoshi’s Island til Nintendo 3DS. Dette blir det tredje spillet i rekken. Spillet kom første gang til SNES i 1995 med en oppfølger på Nintendo DS i 2006.

New Super Luigi U

Til sommeren kommer en nedlastbar utvidelse til New Super Mario Bros. U, med Luigi i hovedrollen. Med samme verdenskart, men nye baner og kun 100 sekunder på å fullføre dem.

Mario & Luigi: Dream Team Bros.

12. juli kommer det nye Mario & Luigi spillet til Nintendo 3DS. Prinsesse Peach er (nok en gang) kidnappet og befinner seg i Luigis drømmeverden. Mario må reise mellom den virkelige verdenen og drømmen til Luigi i et håp om å redde prinsessa.

Foto: Skjermbilder fra Nintendo Direct sendingen

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.