Påskekrim 2014

paskekrim_tv_2014

Også i påsken 2014 blir det påskekrim å se på TV.

Hinterland

NRK1, 4 episoder, 11., 13., 15. og 16. april

Kriminaletterforsker Tom Mathias har forlatt politiet i London og er kommet til et idyllisk distrikt i Wales. Men under overflaten ligger hemmelighetene begravet. I en gammel ravine ligger en kvinne på kne med hodet ned i de brusende vannmassene. Hun er død.

Poirot

NRK1, 17.-20. april

Poirot ber om hjelp når han blir satt opp mot en farlig gruppe dissidenter som er ansvarlige for en rekke mord.

Mayday

TV 2, 5 deler, 14.-18. april

Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-åringe mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på.

Toget – på sporet av en morder

TV 2, 6 deler, 14.-18. april

Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.