En liten titt på Storytel

???????????????????

Storytel blei lansert i fjor og er en abonnementstjeneste for lydbøker, litt som Netflix for film og Wimp for musikk. Jeg har brukt Storytel litt til å fra over en lang periode nå og synes tjenesten fungerer greit.

Jeg har lagt merke til en ting, og det er kanskje at jeg ikke er en typisk lydboklytter. Jeg har også Kindle, en annen måte å fortære bøker digitalt på, men foretrekker nok fremdeles å lese bøker på papir.

Det jeg har gjort, er å høre alt av NRK Radioteater som ligger ute på Storytel. Så nå venter jeg på mer av den typen.

Appen på Android er ganske greit bygd opp. Når den startes får du opp en oversikt over påbegynte bøker, nyheter og topplisten. Lydbøkene har et høretelefon-ikon, mens de bøkene som også er e-bøker har et bok-ikon ved siden av.

For å kunne høre eller lese en bok, må den først legges til i bokhylla. Dette er Storytels måte å favorittmerke bøker på. Det burde kanskje vært mulig å spille av en bok uten å måtte legge den i bokhylla først. Men nå er det kun snakk om et ekstra klikk.

I bøkene som både er lydbok og e-bok, kan det lett veksles mellom å høre på eller å lese selv. Teksten som leses markeres med en rødlig bakgrunn.

Du kan finne bøker på litt forskjellige måter; enten ved vanlig søk, lete i de ulike kategoriene eller velge i utvalgte serier. Det er også mulig å stille inn om de vil ha treff på norske, svenske eller engelske bøker eller ulike kombinasjoner dem i mellom.

Alt i alt fungerer Storytel bra. Jeg er ikke helt der ennå at jeg lytter på bøker, men det kan jo komme med tiden.

??????????????????? ???????????????????

??????????????????? ???????????????????

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.