Nå kan du se TV 2s kanaler hvor du vil i RiksTV-appen

rikstv_logoFør måtte man være hjemme i sin egen stue for å se TV. Men det er en stund siden det har vært slik. De siste årene har de ulike TV-distributørene inngått avtaler med TV-kanaler om å kunne vise innhold på nettbrett og mobil.

RiksTV har en god stund hatt en rekke kanaler man kan se hvor man vil, når som helt (også utenfor hjemmet). De har nå inngått avtale med TV 2 om at kanalene TV 2 Hovedkanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Humor, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Sportskanalen også kan sees på mobil og nettbrett.

– Vi gleder oss over at TV 2s kanaler blir tilgjengelige for RiksTV-kundene uansett hvor de er i landet. Vi lover masse spennende innhold i tiden fremover. Seerne har mye å glede seg til, enten det handler om nyheter, sport eller underholdning. Først nå en fantastisk sportssommer med fotball-EM, Tour de France og OL sier Kjetil Nilsen – direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

– Tjenesten er inkludert i hovedproduktet vårt, RiksPakken. For tilgang holder det med brukernavn og passord som alle abonnenter hos RiksTV har, sier Franck-Sætervoll.

Ukesarkiv har vært tilgjengelig via SMART-boks. Fra høsten blir også denne tjenesten tilgjengelig overalt.

Så vidt jeg kan se, er det nå kun Viasat sine kanaler TV3, Viasat 4 og TV6 man ikke kan se på nettbrett/mobil eller bruke funksjonen start forfra.

Kilde: Pressemelding fra RiksTV

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.