Muse var fantastiske

Muse - Telenor Arena - 12. juni 2016

Det var i 2013 at jeg var på min første Muse konsert. Det var veldig bra. Så jeg gledet meg veldig til 12. juni, da Muse igjen skulle gjeste Telenor Arena. Og for en konsert det var. Muse var fantastisk gode.

Muse har holdet på et årstid med sin Drones World Tour og nærmer seg slutten. Scenen var plassert midt på Telenor Arena med et par utstikkere slik at en stor del av publikum kom svært nær scenen og musikken. Vokalisten Matt Bellamy (og på gitar) brukte utstikkerne aktivt og det samme gjore for såvidt basisten Chris Wolstenholme, men tromissen Dominic Howard naturlig nok var ganske fast midt på scenen.

Scenen roterte rundt slik at alle fikk sett banden (ikke bare ryggen på dem). Aktiv bruk at videoskjermer og det var veldig artig med dukketeater sekvensen. Noe som var utrolig kult, var bruken av drone baller som fløy i formasjon rundt i salen med pulserende lys til musikken. Imponerend og effektfullt.

Muse holdt en gjevnt høyt trykk. Som så mange andre artister, blir det mest stemning når bandet synger sine gamle slagere (er jo ofte de folk kan best).

Jeg synes Muse var knall gode på Telenor Arena og hadde en kjempe flott musikalsk søndagskveld.

Foto: © 2016 – Frank Eivind Rundholt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.