Fotball-EM 2016: Onsdag 15. juni

Jeg kom litt seint i gang med årets “dekning” av fotball-EM i Frankrike. Tidligere mesterskap har jeg pleid å skrive litt om kampene, mest for egen del egentlig.

Russland – Slovakia (gruppe B). Vladimír Weiss scorte Slovaias første mål etter 32 minutter. Marek Hamšík økte til 0-2 i sluttminuttet av 1. omgang. I 2. omgang utliknet Denis Glusjakov for Russland etter 80 minutter. Sluttresultat: Russland – Slovakia 1 – 2

Romania – Sveits (gruppe A). Etter 18 minutter blir det straffe til Romania. Stancu scorer sikkert. I andre omgang går utlikner Sveits etter 58 minutter ved Mehmedi. Sluttresultat: Romania – Sveits 1 – 1

Frankrike – Albania (gruppe A). Det var Frankrike som styrte store deler av kampen, men Albania hang absolutt godt med og hadde sine sjanser. I siste ordinære spilleminutt, scorer Antoine Griezmann for Frankrike. Og på overtid av overtid, scorer Dimitri Payet Frankrikes andre mål for kvelden. Sluttresultat: Frankrike – Albania 2 – 0