Muse spilte godt på Telenor Arena

Muse skulle egentlig holdt konsert i Oslo i fjor, men den blei avlyst. Heldigvis for meg, siden jeg var for sent ute til å få billetter til den konserten. Så da det blei satt opp ny konsert med dem i sommer, var jeg raskt ute med å bestille billett.

Supremacy startet ballet og deretter gikk det slag i slag til Startlight avsluttet det hele, 23 låter senere.

Dette var min første konsert med Muse, og jeg må si at de funker veldig bra live. Energiske folk som bruker hele scenen. Også veldig flott med scenen ut i publikum, som gjør at flere får se dem på nært hold. Det er fullt trøkk i de låtene som trenger det, og rolig og vakkert på låta Unintended.

Det eneste som var problemet på Telenor Arena i går var varmen. Hadde ikke gjort noe om arrangørene hadde satt i gang en vifte. For det var sykt varm. Men Muse, ja de leverte.

Ta gjerne og like Insagram-bildene mine bilde #1 og bilde #2.

Foto: © 2013 Frank Eivind Rundholt

Setliste på Telenor Arena

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.