Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt

Mitt forhold til Kaptein Sabeltann er kun et par sanger jeg pleier å synge på jobben. Men denne sommeren var jeg for første gang på en Kaptein Sabeltann forestilling i Kristiansand Dyrepark. Vi fikk med oss siste forestillingen 1. august med Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt. Med start klokka 23.00 er det kanskje litt seint for de yngste, men absolutt rett tidspunkt. Selv om det kanskje Kaptein Sabeltann er rette mot de yngste, var det artig å se at det faktisk var flere vennegjenger i slutten av tenårene, begynnelsen av 20-åra som var der.

Det er ingen tvil om at Terje Formoe har skutt gullfuglene med Kaptein Sabeltann. Du verden for en flott forestilling. Det er en grei historie å henge med på, tenker da for det yngre publikumet, og masse flotte og fengende sanger. Det er også lagt inn småting for oss voksne, men selv uten det, hadde det vært veldig flott å se på.

At forestilling legges så seint, gjør at de kan bruke lys på en helt spesielt måte. Og det gjør de til gangs. Bygninger og skog i bakgrunnen blei lyssatt på en fantastisk flott måte som gjorde stemningen ekstra flott.

Dette var en fantastisk flott forestilling!

Med plasser høyt oppe og litt bak, hadde vi flott oversikt over hele sceneområdet.
Kaptein Sabeltann, kongen på de sju hav.
.
Noen av Kaptein Sabeltanns hjelpere, Pelle og Pysa og Langemann.
Pinky blir kjente med noen litt småsuspekte typer.
Pelle og Pusa bærer bort Skalken.
Langemann
Bøteballetten
.
Janne Formoe tilbake på Kaptein Sabeltann-scenen, denne gangen som tante Bassa.
Rådsmøte i byen.
Lyssettinga av bygninger og trær bak scenen var helt fantastisk.
Under vann innerst ved stranda var rigget med forskjellige spesialeffekter som dukket opp i løpet av forestillingen. Effektfullt!
Grusomme Gabriel
Skalken kommer roende.
Kaptein Sabeltann på Den Sorte Dame.
Kaptein Sabeltann på vei inn til Kjuttaviga.
Kjuttaviga står i full fyr.
Utrolig fin bruk av lys.
Og så var forestillingen over.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.