Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Stjerneskuddsverm - august 2018 | Frank Eivinds verden

Stjerneskuddsverm – august 2018

Natt til mandag 13. august var det mulig å se ganske mange stjerneskudd (meteorsverm) fra Perseidene. Jeg var opp en tur i natt og fikk sett en del flotte stjerneskudd. Men det var ikke lett å få bilde av dem. Litt vanskelige forhold også, kald luft gjorde at det dugget litt på linsa på kameraet. Men jeg fikk bilder av en flott stjernehimmel og noen satellitter.

Foto: © 2018 – Frank Eivind Rundholt

Bildet er tatt på Nordstrand, Oslo. Fin stjernehimmel og mange stjernedskudd.
Den lyststerke flekken nede til venstre er mest sansylig et stjernekudd. Bildet før og bildet etter hadde ikke dette. Bruke 10 sekunders lukketid.
Den lange streken på bildet er en satellitt.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.