TV 2-kanalene tilbake hos Get

Fredag 3. juli var TV 2 sin kanaler tilbake hos Get etter å ha vært borte ca. en måned. Avtalen mellom TV 2 og Telia/Get er midlertidig, mens de holder på å forhandle om en endelig avtale. Det gjør i alle fall at kanalene er tilbake på TV-skjermen hos Get sine kunder.

Fra TV 2 sin pressemelding:

TV 2 er glade og lettet over å ha fått den midlertidige avtalen på plass, og at seerne er ute av skvisen. Vi vet at mange har savnet TV 2. En midlertidig løsning har vært vårt hovedfokus gjennom hele juni. Men det gjenstår fortsatt veldig krevende forhandlinger, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2.

– På vegne av våre kunder er vi glade for at TV 2s kanaler nå er tilbake. Vi vil samtidig beklage situasjonen som har vært den siste måneden overfor våre kunder. Vi har funnet en god midlertidig løsning for begge parter, og vi ser frem til å jobbe sammen for å bli enige om en ny langsiktig avtale så raskt som mulig, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge. 

TV 2 og Telia skal fortsette å forhandle videre om en ny langsiktig avtale. Avstanden mellom partene har så lang vært stor, men både Telia og TV 2 er innstilte på konstruktive forhandlinger videre.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.