Fra snøkaos til barbakke

Det var tirsdag 4. januar det varslede snøfallet kom både her i Oslo og andre steder i Sør-Norge. Og det kom i mengder. Og et par dager senere kom det enda mer. Det førte til at trafikken fikk store problemer. Små korte turer kunne ta timer og kollektivtransport slet selvsagt også.

Det gjør det selvsagt ikke noe bedre at både veier og spesielt fortau var veldig dårlig måket. Først en uke etter det første snøfallet, ble fortauene i området jeg bor, freset. Da var jo det meste av snøen allerede borte siden det regnte godt i helga som var.

Så det gikk fra snøkaos til bar bakke på knapt en uke.

Snøkaos januar 2023
Hans Nielsen Hauges gate den 4. januar…
Snøkaos januar 2023
…og 9. januar.
Snøkaos januar 2023
Langbølgen 4. januar…
Snøkaos januar 2023
…og 9. januar.
Snøkaos januar 2023
bra med snø på både veranden…
Snøkaos januar 2023
…og ved inngangspartiet.

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.